Pengalaman penggunaan Flekosteel

Nicholas dari Paris berkongsi pengalamannya menggunakan Flekosteel

Pengalaman menggunakan Frekosteel Nicholas dari Paris

Saya gemar berlari sejak kecil - macam-macam kejohanan, pertandingan, saya berlari maraton beberapa kali, tetapi dengan usia, hobi ini terasa. Saya terus berlari setiap hari, mendedahkan sendi saya dengan banyak beban. Oleh itu, saya menderita sakit sendi selama beberapa tahun, saya fikir saya tidak dapat lagi berjalan! Sudah tentu selama ini, saya mencuba pelbagai cara, tetapi tidak ada yang memberikan hasil yang diinginkan. Dan baru-baru ini, beberapa rakan yang merawat anak perempuan berusia 10 tahun selepas patah tulang menasihatkan gel Flekosteel agar tidak sakit pada sendi dan punggung. Pada mulanya saya tidak mahu melakukan apa-apa mengenai perkara ini, tetapi mereka mempunyai pengalaman sebenar menggunakannya, dan mereka berkeras, jadi saya masih membeli gel ini.

Di mana saya boleh membeli produk tersebut?

Rakan-rakan saya yang menasihati saya Flekosteel entah bagaimana mendapatkan bungkusan itu melalui rakan-rakan lain, tetapi saya baru sahaja menjumpai laman web rasmi Flekosteel di Internet dan memesan dari sana. Anda mungkin boleh membelinya di tempat lain, tetapi tidak ada yang palsu dari laman web rasmi.

Gel ini, tidak boleh dikira sebagai ubat, jadi, terima kasih Tuhan, tidak ada masalah dengan mendapatkan resep dan pergi ke hospital - mereka menghantarnya tanpa sebarang pertanyaan.

Untuk apa gel merawat?

Sebenarnya, dari sebarang penyakit dan kesan sampingan dan kecederaan yang berkaitan dengan sendi dan punggung. Ini termasuk osteochondrosis, arthritis, radiculitis, scoliosis, dan banyak lagi. Saya hanya mengalami sensasi yang menyakitkan dari ketegangan sendi.

Saya telah lama membaca komposisi (saya rasa ini adalah perkara penting), tetapi selain daripada pelbagai minyak, ramuan dan ekstrak, saya tidak menemui apa-apa. Dalam hal ini, ini juga merupakan kelebihan besar bagi pengilang, kerana sudah jelas produknya semula jadi, selamat, tanpa timbunan bahan kimia, seperti yang sekarang diterima.

Keluarga, dari mana saya belajar tentang gel itu, membelinya untuk pulih dari kecederaan - anak perempuan saya jatuh di taman permainan dan patah kakinya. Fraktur itu sukar, dan doktor menasihatkan menggunakan langkah pencegahan yang kuat. Flekosteel, walaupun pada tahap pemulihan, memberikan hasil yang baik - ketika mereka datang ke hospital untuk lawatan lain, doktor terkejut kerana perubahan tersebut berjalan lebih cepat.

Aplikasi Gel

Pengalaman & Berlari Nicholas Flekosteel Gel

Saya juga membaca cara menggunakan alat ini di Internet, walaupun terdapat arahan pada pakej itu sendiri.

Perkara utama yang saya ingat daripada menggunakan semua jenis produk bersama adalah bahawa ia tidak boleh disapu ke kulit terlalu banyak. Pada masa-masa pertama, ketika saya belum mengetahuinya, kebetulan setelah menggosok, kulit terasa gatal atau terasa lebih sakit. Itulah sebabnya lebih baik memohon gel ke kawasan yang bermasalah dan biarkan berehat selama setengah jam sehingga diserap. Penting pada masa yang sama untuk berada dalam satu posisi, tidak bangun, tidak berlari, jika tidak, akan ada sedikit hasil.

Saya dirawat dengan cara ini selama sebulan setengah - Saya menggunakan gel 2-3 kali sehari, paling kerap pada waktu pagi sebelum bekerja dan pada waktu petang, ketika waktu rehat.

Kecekapan

Walaupun pada kali pertama saya mengoleskan sendi saya dengan gel, setelah kira-kira 15 minit ia menjadi lebih mudah - ketegangan yang kuat secara beransur-ansur mulai hilang, ditambah, saya melihat bagaimana warna kulit mula berubah secara beransur-ansur, terdapat sedikit pembengkakan - dan mereka mula mereda. Selepas beberapa minggu, saya mula berjalan lagi, dan menambah beban. Semua simptom hampir hilang, tetapi saya mula merawat keadaan dengan lebih sengaja - saya tidak terlalu banyak memuatkan kaki, saya berehat di antara larian. Walaupun tidak ada keperluan kritikal sekarang, saya masih membeli beberapa bungkus gel lagi - saya akan menggunakannya dari semasa ke semasa untuk pencegahan.