Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Bakalalan

Gel Flekosteel
RM179RM358
4.910

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Bakalalan Gel

Sekiranya anda ingin membeli gel anti sakit belakang Flekosteel di Bakalalan, anda perlu memesannya dari laman web rasmi dengan harga terbaik RM179. Dalam aplikasi, gunakan borang pesanan dan masukkan maklumat hubungan anda - pengurus akan menghubungi anda dan menjelaskan butiran pesanan dengan anda, dan mengatur penghantaran ke alamat dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel dihantar ke mana-mana wilayah / bandar (Malaysia) dalam masa 1-3 hari. Anda akan dapat menerima penghantaran dari kurir atau mengambil di pejabat pos dan pemeriksaan.

Promosi terhad. Cepat beli dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Bakalalan Flekosteel

Bagaimana cara membeli gel Flekosteel di Bakalalan?

Flekosteel gel untuk mengatasi sakit pada sendi dan punggung adalah ubat yang digunakan untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, arthritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi, memberikan kesan pemulihan yang sudah berada di peringkat pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga potongan RM179, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan, yang menunjukkan maklumat hubungan anda, dan pakar pusat panggilan akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Dia akan menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai promosi dan potongan harga, dan juga menjelaskan data untuk menghantar barang. Setelah menerima bungkusan itu, anda boleh membayarnya setelah menerimanya.

Pengilang (Malaysia) menjual produk hanya melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel tersebut di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Bakalalan dalam masa 1, 5-2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon seakurat mungkin dalam borang pesanan agar pekerja tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan keesokan harinya membayar bungkusan itu setelah diterima melalui pos atau melalui kurier. Harga penghantaran bungkusan melalui kurier ke alamat yang anda nyatakan mungkin berbeza-beza bergantung pada kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pekerja syarikat berapa kos penghantaran ke Bakalalan.

di Malaysia hari ini sahaja DISKAUN -50%.