Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Bintulu

Gel Flekosteel
RM179RM358
4.910

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Bintulu

Untuk dapat membeli gel Flekosteel di Bintulu untuk sakit sendi dan punggung, anda mesti memesannya dari laman web rasmi dengan harga yang dikurangkan sebanyak RM179. Dalam aplikasi menggunakan borang pesanan, nyatakan nombor telefon dan nama - pengurus akan memanggil anda untuk mengatur pengiriman dan berunding mengenai aplikasi tersebut dan menjelaskan semua perincian pesanan.

Gel dihantar ke mana-mana wilayah / bandar (Malaysia) dalam masa 1-3 hari. Pembayaran hanya setelah menerima bungkusan tersebut secara tunai melalui pos atau kurier dan pemeriksaan.

Cepat dapatkan diskaun 50%. Tempoh promosi adalah terhad.

Cara membeli di Bintulu Flekosteel

Bagaimana cara memesan gel Flekosteel di Bintulu?

Flekosteel gel untuk mengatasi sakit pada sendi dan punggung adalah ubat yang digunakan untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, arthritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi, memberikan kesan pemulihan yang sudah berada di peringkat pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan gel Flekosteel dengan harga potongan RM179, masukkan nama dan nombor telefon anda, yang menunjukkan maklumat hubungan, dan pengendali akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia akan menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai promosi dan potongan harga, dan juga menjelaskan data untuk menghantar barang. Anda boleh membayar bungkusan itu setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau dari kurir setelah menerimanya.

Pengilang (Malaysia) menjual produk hanya melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel tersebut di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Bintulu dalam masa 1, 5-2 hari. Isi nama dan nombor telefon dalam borang pesanan seakurat mungkin agar pekerja tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan pada keesokan harinya periksa bungkusan tersebut melalui surat dan kemudian hanya perlu membayar krim tersebut. Kos untuk menghantar bungkusan bergantung kepada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pekerja syarikat berapa kos penghantaran ke kota Bintulu.

di Malaysia hari ini sahaja DISKAUN -50%.