Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Bario

Gel Flekosteel
RM179RM358
4.910

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Bario Gel

Untuk mendapatkan gel Flekosteel di Bario daripada sakit sendi dan belakang, anda mesti memesannya dari laman web rasmi untuk mendapatkan tawaran istimewa RM179. Dalam permohonan itu, anda harus memasukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan - pengurus akan menghubungi anda untuk memberi nasihat dan mengatur penghantaran serta menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel dihantar ke mana-mana wilayah / bandar (Malaysia) dalam masa 1-3 hari. Anda membayar bungkusan hanya setelah menerima barang dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Pesan dengan diskaun 50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Bario Flekosteel

Bagaimana untuk membeli gel Flekosteel di Bario?

Flekosteel gel untuk mengatasi sakit pada sendi dan punggung adalah ubat yang digunakan untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, arthritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi, memberikan kesan pemulihan yang sudah berada di peringkat pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga potongan RM179, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan, menunjukkan maklumat hubungan anda, dan pilih kaedah penghantaran. Dia akan menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai promosi dan potongan harga, dan juga menjelaskan data untuk menghantar barang. Pembayaran hanya setelah menerima bungkusan di alamat anda berlaku setelah menerimanya.

Pengilang (Malaysia) menjual produk hanya melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel tersebut di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Bario dalam masa 1, 5-2 hari. Nyatakan data peribadi anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar pekerja tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan keesokan harinya membayar barang setelah diterima melalui pos. Kos untuk penghantaran melalui kurir ke alamat anda mungkin berbeza dari bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa kos penghantaran ke kota Bario.

di Malaysia hari ini sahaja DISKAUN -50%.