Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Johor Bahru

Gel Flekosteel
RM179RM358
4.910

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Johor Bahru Gel

Untuk memesan gel Flekosteel di Johor Bahru daripada sakit sendi dan punggung, anda mesti memesannya dari laman web rasmi dengan harga rasmi RM179. Dalam aplikasi tersebut, isi data anda dalam borang pesanan, nyatakan nombor dan nama telefon anda - pengurus akan menghubungi anda untuk berunding mengenai pesanan dan pendaftaran permohonan untuk dihantar ke alamat anda dan penjelasan semua butiran pesanan.

Gel dihantar ke mana-mana wilayah / bandar (Malaysia) dalam masa 1-3 hari. Bayar ke kurir atau pejabat pos hanya dengan wang tunai semasa penghantaran untuk bungkusan dan pemeriksaan.

Hari ini diskaun -50%, ada masa untuk memesan dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Johor Bahru Flekosteel

Bagaimana untuk membeli gel Flekosteel di Johor Bahru?

Flekosteel gel untuk mengatasi sakit pada sendi dan punggung adalah ubat yang digunakan untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, arthritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi, memberikan kesan pemulihan yang sudah berada di peringkat pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak RM179, isi borang pesanan, menunjukkan maklumat hubungan anda, dan pengurus akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia akan menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai promosi dan potongan harga, dan juga menjelaskan data untuk menghantar barang. Setelah menerima bungkusan itu, anda boleh membayarnya setelah menerimanya.

Pengilang (Malaysia) menjual produk hanya melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel tersebut di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Johor Bahru dalam masa 1, 5-2 hari. Masukkan data peribadi anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar pekerja tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan pada hari berikutnya anda mempunyai pesanan! Penghantaran melalui pos atau kurier 1-3 hari. Kos penghantaran bungkusan bergantung pada jarak ke kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pekerja berapa kos penghantaran ke bandar Johor Bahru.

di Malaysia hari ini sahaja DISKAUN -50%.