Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Kota Bharu

Gel Flekosteel
RM179RM358
4.910

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Flekosteel di Kota Bharu Gel

Untuk berjaya menempah gel Flekosteel di Kota Bharu untuk mengelakkan sakit pada sendi dan punggung, anda mesti memesannya dari laman web rasmi dengan harga rasmi RM179. Dalam aplikasi, anda mesti memasukkan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan - pengurus akan memanggil anda untuk mengatur penghantaran dan berunding mengenai aplikasi tersebut dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel dihantar ke mana-mana wilayah / bandar (Malaysia) dalam masa 1-3 hari. Bayar hanya setelah menerima penghantaran melalui pos atau dari kurier dan pemeriksaan.

Promosi! Beli diskaun 50%.

Cara membeli di Kota Bharu Flekosteel

Bagaimana untuk membeli gel Flekosteel di Kota Bharu?

Flekosteel gel untuk mengatasi sakit pada sendi dan punggung adalah ubat yang digunakan untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, arthritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi, memberikan kesan pemulihan yang sudah berada di peringkat pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak RM179, anda mengisi aplikasi di laman web, menunjukkan maklumat hubungan anda, dan menunggu panggilan pengurus. Dia akan menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai promosi dan potongan harga, dan juga menjelaskan data untuk menghantar barang. Apabila anda menerima mesej, anda boleh membayar pesanan setelah menerimanya.

Pengilang (Malaysia) menjual produk hanya melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel tersebut di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Kota Bharu dalam masa 1, 5-2 hari. Nyatakan maklumat hubungan anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar pekerja tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan pada keesokan harinya periksa bungkusan tersebut melalui surat dan hanya kemudian membayar krimnya. Kos penghantaran melalui pos ke alamat yang ditentukan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pekerja syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Kota Bharu.

di Malaysia hari ini sahaja DISKAUN -50%.