Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Lavas

Gel Flekosteel
RM179RM358
4.912

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Lavas

Sekiranya anda perlu membeli gel Flekosteel di Lavas untuk sakit sendi dan belakang, anda mesti memesannya dari laman web rasmi dengan potongan harga sekarang sebanyak RM179. Dalam aplikasi, masukkan nombor telefon dan nama anda menggunakan borang pesanan - pengurus akan menghubungi anda dan menjawab semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel dihantar ke mana-mana wilayah / bandar (Malaysia) dalam masa 1-3 hari. Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Promosi! Beli diskaun 50%.

Cara membeli di Lavas Flekosteel

Bagaimana untuk membeli gel Flekosteel di Lavas?

Flekosteel gel untuk mengatasi sakit pada sendi dan punggung adalah ubat yang digunakan untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, arthritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi, memberikan kesan pemulihan yang sudah berada di peringkat pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga potongan RM179, masukkan nama dan nombor telefon anda, yang menunjukkan maklumat hubungan, dan operator akan menghubungi anda di telefon untuk mengesahkan pesanan. Dia akan menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai promosi dan potongan harga, dan juga menjelaskan data untuk menghantar barang. Bayar pesanan setelah menerima surat berlaku setelah menerimanya.

Pengilang (Malaysia) menjual produk hanya melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel tersebut di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Lavas dalam 1. 5-2 hari. Nyatakan maklumat hubungan anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar pekerja tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan keesokan harinya kurir akan segera menghantar ke alamat. Kos penghantaran bungkusan melalui pos ke alamat yang ditentukan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada perunding syarikat berapa kos penghantaran ke kota Lavas.

di Malaysia hari ini sahaja DISKAUN -50%.