Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Tioman

Gel Flekosteel
RM179RM358
4.910

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Tioman Gel

Untuk mendapatkan gel anti sakit belakang Flekosteel di Tioman, anda mesti memesannya dari laman web rasmi dengan harga rasmi RM179. Dalam aplikasi, anda perlu memasukkan kenalan anda dalam borang pesanan - pengurus akan menghubungi anda untuk menjawab pertanyaan anda mengenai pembayaran dan penghantaran dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel dihantar ke mana-mana wilayah / bandar (Malaysia) dalam masa 1-3 hari. Pembayaran hanya setelah menerima bungkusan tersebut secara tunai melalui pos atau kurier dan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda boleh memesan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Tioman Flekosteel

Bagaimana cara memesan gel Flekosteel di Tioman?

Flekosteel gel untuk mengatasi sakit pada sendi dan punggung adalah ubat yang digunakan untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, arthritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi, memberikan kesan pemulihan yang sudah berada di peringkat pertama rawatan.

Jika anda ingin memesan gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak RM179, tinggalkan permintaan dalam borang pesanan, yang menunjukkan maklumat hubungan anda, dan pengurus akan menghubungi untuk mengesahkan pesanan. Dia akan menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai promosi dan potongan harga, dan juga menjelaskan data untuk menghantar barang. Bayar pesanan hanya setelah menerima bungkusan itu berlaku setelah menerimanya.

Pengilang (Malaysia) menjual produk hanya melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel tersebut di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Tioman dalam masa 1, 5-2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar pekerja tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan keesokan harinya membayar bungkusan itu setelah diterima melalui pos atau kurier. Harga penghantaran yang tepat berbeza dari bandar ke bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pekerja syarikat berapa kos penghantaran ke Tioman.

di Malaysia hari ini sahaja DISKAUN -50%.