Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Labuan

Gel Flekosteel
RM179RM358
4.912

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Labuan

Untuk membeli gel Flekosteel di Labuan untuk sakit sendi dan belakang, anda mesti memesannya dari laman web rasmi untuk promosi semasa RM179. Dalam permohonan itu, anda mesti menulis di ruangan borang pesanan - nama dan nombor telefon - pengurus akan menghubungi anda untuk memberi nasihat dan mengatur penghantaran serta menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel dihantar ke mana-mana wilayah / bandar (Malaysia) dalam masa 1-3 hari. Pembayaran hanya setelah menerima bungkusan tersebut secara tunai melalui pos atau kurier dan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda boleh memesan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Labuan Flekosteel

Bagaimana untuk membeli gel Flekosteel di Labuan?

Flekosteel gel untuk mengatasi sakit pada sendi dan punggung adalah ubat yang digunakan untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, arthritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi, memberikan kesan pemulihan yang sudah berada di peringkat pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga diskaun RM179, masukkan nama dan nombor telefon anda, menunjukkan maklumat hubungan anda, dan operator akan menghubungi anda di telefon untuk mengesahkan pesanan anda. Dia akan menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai promosi dan potongan harga, dan juga menjelaskan data untuk menghantar barang. Bayar pesanan hanya setelah menerima bungkusan itu berlaku setelah menerimanya.

Pengilang (Malaysia) menjual produk hanya melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel tersebut di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Labuan dalam masa 1, 5-2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar pekerja tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan keesokan harinya kurir akan segera menghantar ke alamat. Harga penghantaran yang tepat oleh tukang pos ke alamat yang ditentukan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pekerja berapa kos penghantaran ke Labuan.

di Malaysia hari ini sahaja DISKAUN -50%.