Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Long Banga

Gel Flekosteel
RM179RM358
4.910

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Flekosteel di Long Banga Gel

Untuk memesan gel Flekosteel di Long Banga untuk menahan sakit pada sendi dan punggung, perlu memesannya dari laman web rasmi dengan harga yang berpatutan RM179. Dalam aplikasi, anda mesti menulis di ruangan borang pesanan - nama dan nombor telefon - pengurus akan menghubungi anda untuk menjelaskan pesanan dan mengatur penghantaran ke alamat anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel dihantar ke mana-mana wilayah / bandar (Malaysia) dalam masa 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau kurir akan menghantarnya ke rumah anda. Pembayaran setelah penyerahan dan pemeriksaan.

Dapatkan diskaun -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Long Banga Flekosteel

Bagaimana untuk membeli gel Flekosteel di Long Banga?

Flekosteel gel untuk mengatasi sakit pada sendi dan punggung adalah ubat yang digunakan untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, arthritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi, memberikan kesan pemulihan yang sudah berada di peringkat pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga potongan RM179, tinggalkan permintaan di laman web melalui borang pesanan, yang menunjukkan maklumat hubungan anda, dan tunggu panggilan pengurus. Dia akan menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai promosi dan potongan harga, dan juga menjelaskan data untuk menghantar barang. Setelah menerima bungkusan itu, anda akan dapat membayar pesanan setelah menerimanya.

Pengilang (Malaysia) menjual produk hanya melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel tersebut di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Long Banga dalam masa 1, 5-2 hari. Isi bidang dengan nama dan nombor telefon dalam borang pesanan seakurat mungkin agar pekerja tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan keesokan harinya membayar barang setelah diterima melalui pos. Kos penghantaran bungkusan melalui pos ke alamat yang ditentukan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada perunding syarikat berapa kos penghantaran ke kota Long Banga.

di Malaysia hari ini sahaja DISKAUN -50%.